Hot Chocolate machine

Zien is bestellen

Binnen het warme dranken segment heeft chocolademelk een aanzienlijk aandeel en levert het een interessant rendement per kop. Consumenten kiezen er steeds vaker voor om tussendoor lekker te genieten. Chocomel speelt hier op in met Chocomel Hot; de enige èchte warme chocolademelk. Om de beleving van de enige èchte Chocomel Hot extra intens te maken, heeft Chocomel herkenbare aardewerk mokken en schotels ontwikkeld, waarin de Chocomel Hot lekker lang warm blijft. Uit onderzoek blijkt bovendien dat zeker bij warme Chocomel geldt: zien is bestellen, en dat uw gasten hier de mok en dispenser als belangrijke zichtbaarheidsitems voor hun keuze zien.

Onweerstaanbaar
de enige èchte

De chocolademelk van Chocomel is zo bekend dat het een soortnaam is geworden. Chocomel is al meer dan 80 jaar de enige èchte chocolademelk van Nederland! Daarom is Chocomel hét merk waarmee u uw gasten echt verwent. Zowel koud, als warm geserveerd! Een eigen, unieke belevings-wereld: “de onweerstaanbare verleiding”.

 

Chocomel kiest voor maatschappelijk verantwoorde cacao

Alle cacao die Chocomel gebruikt wordt voor 100% UTZ gecertificeerd ingekocht. Door verantwoord geproduceerde cacao te gebruiken verbetert Chocomel enerzijds de werkomstandigheden en de concurrentiepositie van cacaoboeren en investeert Chocomel anderzijds in de kwaliteit van cacao.

Hot dispenser met uitstraling

Deze unieke Chocomel Hot dispenser biedt de meest eenvoudige, hygiënische en snelle oplossing voor het bereiden van warme Chocomel voor ondernemers met een gemiddelde tot hoge omzet in warme chocoladedrank. De Chocomel Branded enduro heeft een moderne chromen uitstraling en zorgt voor extra zichtbaarheid en verkopen. De dispenser is eenvoudig in gebruik en werkt tijdbesparend. Daarnaast serveert u warme Chocomel van een constante, hoge kwaliteit.

Technische Gegevens

AFMETING
27*58*52 cm (b*d*h)
BENODIGDE WERKRUIMTE
27*63*77 cm (b*d*h)
GEWICHT
23 kg
BEREIDINGSTIJD
Ca. 15 seconden per kop
WATERAANSLUITING
3/4 BSP
BENODIGDE WATERDRUK
1.6 – 6 bar
ELEKTRISCHE AANSLUITING
230 Vac-50Hz
MAXIMAAL VERBRUIK
3000 Watt
AANTAL CONSUMPTIES/POUCH
Ca. 90
SCHOONMAAKSysteem:
automatisch spoelprogramma
BUITENZIJDE:
vochtige doek
MIXKAMER:
vaatwasser