Slush Machine

Zijdezacht en Frozen

 

Een Silky Frappé is een ijskoffie dat vooral populair is in Griekenland. Wij hebben een eigen draai gegeven aan deze Frappé met ons eigen gecreëerd recept. Een unieke smaakbeleving met een romige en volle smaak van de koffie. De Frostini versterkt deze smaken nog meer.

Harmoniserende sneeuw

Frostini is een sneeuw variant op de slush die we al jaren kennen. Echter is dit geen ijsschaafsel, maar bestaat Frostini uit kleine sneeuwkristallen die zich gemakkelijk laat mengen. De slush neemt dan ook de kleur en de smaak aan van de vloeistof waarmee het wordt gemengd. “Met andere woorden het absorbeert”. Hierdoor blijft er ook niets over op de bodem.

Frostini is een natuurlijk product en bevat alleen plantaardige ingrediënten. Zo hoef je je geen zorgen te maken om onnodige geur en kleurstoffen.

De veelzijdigheid van Frostini geeft weer dat er meer mogelijk is. Er hoeft geen vaste smaak te zitten aan een slush. Wij doorbreken deze gedachte met de mogelijkheden van onze slush. Wij staan open voor nieuwe creaties en smaken voor op de markt. Zo experimenteren onze klanten met onze Frostini. Van mocktails tot chocolade, het is allemaal mogelijk.

100 % Biologisch

Onze Silky Frappé

Samen met de producten van MONIN en Friesche Vlag kunnen er heerlijke  drankjes ontwikkeld en gecreëerd worden. Zo is er met de Silky Frappé basis  een overheerlijke Griekse Frappé ontstaan. Natuurlijk hoort er ook in een koffie, romige melk hiervoor zijn we een samenwerking aangegaan met Friesche vlag. Wel bekend van de romige opschuimmelk.

Samen met deze twee Pioniers op het gebied van biologische en pure producten is de Silky Frappé een bewust product. Met hun producten kunnen verschillende Frozen koffies gecreëerd worden, maar ook yoghurt drinks. Zo heeft iedereen iets wat hij of zij lekker vind met een verkoelend effect.

Een Griekse Frappé gemaakt met Franse en Nederlandse producten, een internationaal drankje in een handomdraai gemaakt en om van te genieten!

Technische Gegevens

AFMETING
20*50*60 cm (b*d*h)
BENODIGDE WERKRUIMTE
50*63*77 cm (b*d*h)
GEWICHT
23 kg
BEREIDINGSTIJD
Ca. 20 seconden per consumptie
WATERAANSLUITING
N.V.T.
BENODIGDE WATERDRUK
N.V.T.
ELEKTRISCHE AANSLUITING
230 Vac-50Hz
MAXIMAAL VERBRUIK
250 Watt
AANTAL CONSUMPTIES/POUCH
Ca. 50
SCHOONMAAKSysteem:
N.V.T.
BUITENZIJDE:
vochtige doek
MIXKAMER:
vaatwasser